Virtų bulvių cepelinai

Virtas bulves nulupkite, sutrinkite, įmuskite kiaušinį, įdėkite krakmolo, druskos ir viską sumaišykite. Paruoškite mėsos įdarą. Virtą mėsą sumalkite, dėkite pakepintų svogūnų, druskos, pipirų, sultinio, kuriame virė mėsa, ir sumaišykite. Iš bulvių masės darykite paplotėlius, į vidurį dėkite mėsos įdarą ir formuokite cepelinus. Paruoštus leiskite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 5 min. Patiekite su sviesto ir grietinės padažu.

Įdarui pagaminti reikės:

  • 400 g virtos jautienos
  • 60 g svogūnų
  • 30 g sultinio

Recepto raktiniai žodžiai:

  • virtu bulviu cepelinai recipe (8)
  • cepelinai su virta mesa (3)
  • cepelinai receptas su virta mesa (1)
  • Leave a comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *